Soul Rovaniemi

Free your Hair. Your soul will follow.

Elämä vain on paljon parempaa hyvillä hiuksilla! Tuo hiushuolesi meille ja me pidämme sinusta hyvää huolta! Kampaamossamme sinun hiuksesi eivät ole "vain hiusta", vaan haluamme ottaa huomioon erityisesti hiustesi hyvinvoinnin ja toteuttaa toiveesi unelmiesi hiuksista ammattitaidolla. Autamme sinua hoitamaan hiuksiasi myös kotona, jotta saisit enemmän irti upeista hiuksistasi, myös arjessa! Olemme erikoistuneet erityisesti pitkien hiusten moniväritöihin ja vaativiin raidoituksiin sekä hiustenpidennyksiin, mutta mielellämme teemme toki kaikkia parturi-kampaamon palveluita. Olet siis tervetullut osaaviin käsiimme millaisilla hiuksilla tahansa! Soul Rovaniemi tarjoaa sinulle rauhallisen ympäristön, jossa voit rentoutua hetken kaiken kiireen keskellä ja samalla saada juuri ne hiukset joista olet aina unelmoinut. Nähdään Soulissa!

Henkilökunta

Employee picture

Hanna

Omistaja Parturi-kampaaja Erityisosaamisena Mago-hiustenpidennykset sekä juhlakampaukset. Lempitöitä isot monivärityöt, värinkorjaukset ja raidoitustyöt.

Employee picture

Noora

Parturi-kampaaja "Vaalennustyöt ja raidoitukset inspiroivat eniten, mutta teen kaikenlaisia töitä mielelläni!"

Employee picture

Minnaliisa

Ripsiteknikko, Kosmetologi "Palveluihini kuuluvat ripsienpidennykset, kestotaivutukset, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä sokeroinnit." Ajanvaraus osoitteessa: www.timma.fi/tmiminnaliisatapio

Lahjakortit

Lahjakortti kauneudenhoitopalveluihin on aina ihana lahjaidea! Lahjakortit valitsemallesi summalle tai palvelulle saat ostettua liikkeestämme sekä alla olevan linkin kautta.

Ajanvaraus

Jos olet epävarma, minkä palvelun varata, voit soittaa liikkeeseen ja me autamme! Suuremmissa värien muutoksissa ja vaalennuksissa, jotka vaativat usein extra paljon aikaa, suosittelemme piipahtamista liikkeessä, jotta aikaa varataan oikean verran.

Yhteystiedot

Palvelemme sinua osoitteessa Korkalonkatu 13, 96100 Rovaniemi P. O45 783 894 61 (Ei tekstareita) Liikkeemme sijaitsee Rovaniemen ydinkeskustan liepeillä, kerrostalon alakerran tiloissa, sisäänkäynti talon päädyssä, josta portaat alaspäin. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy ihan liikkeen vierestä ja meille pääset helposti myös linja-autolla.

Sijainti

 Soul Rovaniemi

 +3584578389461

 Korkalonkatu 13 96100 Rovaniemi

 soulrovaniemi@gmail.com

Hinnasto

Huomioithan että hinnaston hinnat ovat suuntaa antavia Alkaen- hintoja, ja lopullinen hinta määräytyy aina toteutuneen palvelun mukaan. Peruuttamattomista sekä alle 24h ennen varausta perutuista ajoista perimme 75% varauksen arvioidusta kokonaissummasta.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
49,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
55,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
36,00 €
Tasausleikkaus
Pitkien hiusten latvojen leikkaus. Ei sisällä pesua.
35,00 €
Lasten hiustenleikkaus
Lasten alle 7v. hiustenleikkaus.
35,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
20,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
22,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Tyviväri
Tyviväri, max 3cm. Hinta on suuntaa antava alkaen hinta, lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan sekä ainekustannusten perusteella. Tämä aika ei riitä vaalennustöihin tai esivaalennusta vaativiin tyviväreihin.
95,00 €
Tyviväri ja Leikkaus
Tyviväri, max 3cm. sekä hiustenleikkaus. Hinta on suuntaa antava alkaen hinta, lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan sekä ainekustannusten perusteella. Tämä aika ei riitä vaalennustöihin tai esivaalennusta vaativiin tyviväreihin.
117,00 €
Väri
Hiusten värjäys yhdellä värillä. Tämä aika ei sovellu vaalennustöihin, valitse silloin moniväri/raidat. Hinnat ovat suuntaa antavia alkaen hintoja, lopullinen kokonaishinta määräytyy käytetyn tekniikan, ainekustannuksien sekä ajankäytön perusteella. Muista valita sopiva hiusten pituus!
110,00 €
Väri ja Leikkaus
Hiusten värjäys yhdellä värillä sekä leikkaus. Tämä aika ei sovellu vaalennustöihin, valitse silloin moniväri/raidat. Hinnat ovat suuntaa antavia alkaen hintoja, lopullinen kokonaishinta määräytyy käytetyn tekniikan, ainekustannuksien sekä ajankäytön perusteella. Muista valita sopiva hiusten pituus!
120,00 €
Raidat/moniväri
Hiusten raidoitus valitulla tekniikalla tai värjäys useammalla kuin yhdellä värillä. Värjäystekniikka valitaan yhdessä kampaajan kanssa asiakkaan toivoman lopputuloksen mukaan, joten sinun ei tarvitse tässä vaiheessa tietää tarkkaan mitä haluat! Hinnat ovat suuntaa antavia alkaen hintoja, lopullinen kokonaishinta määräytyy käytetyn tekniikan, ainekustannuksien sekä ajankäytön perusteella. Muista valita sopiva hiusten pituus!
125,00 €
Raidat/moniväri ja Leikkaus
Hiusten raidoitus valitulla tekniikalla tai värjäys useammalla kuin yhdellä värillä sekä hiustenleikkaus. Värjäystekniikka valitaan yhdessä kampaajan kanssa asiakkaan toivoman lopputuloksen mukaan, joten sinun ei tarvitse tässä vaiheessa tietää tarkkaan mitä haluat! Hinnat ovat suuntaa antavia alkaen hintoja, lopullinen kokonaishinta määräytyy käytetyn tekniikan, ainekustannuksien sekä ajankäytön perusteella. Muista valita sopiva hiusten pituus!
135,00 €
Sävytys
Kevyempi värjäys hiusten olemassa olevaa väriä mukaillen, esimerkiksi ei-toivottujen vivahteiden sävytys vaaleissa hiuksissa tai ruskeiden hiusten haalistuneen värin kevyt syventäminen ja kiillotus! Hinta on suuntaa antava, lopullinen hinta määräytyy ainekustannusten perusteella.
65,00 €
Tyvivaalennus
Vaalennusta vaativa tyviväri, max 3cm. Sisältää hiusten sävytyksen. Pidemmälle tyvikasvulle valitse moniväri/raidat palveluista pitkien hiusten palvelu.
150,00 €
HiushoidotHinta alk.
Kerastase Fusio Dose
Asiakkaalle henkilökohtaisesti räätälöitävä hoito, hiusten tarpeiden mukaan esimerkiksi korjaava, kosteuttava, silottava tai tuuheuttava hoitokäsittely.
40,00 €
Lanza Ultimate Treatment
Lanza Ultimate Treatment on kolme vaiheinen, räätälöity hiustenhoitopalvelu. Sisältää hiusten puhdistuksen mineraali-ja metallikertymistä, sekä räätälöidyn tehohoidon (moisture, volume strenght) ja viimeistelee kosteuttavalla suihkeella.
40,00 €
Niophlex Rebond
Niophlex Rebond on uudistettu phlex-järjestelmä, joka on suunniteltu suojaamaan hiuksia vaurioilta kemiallisten käsittelyiden aikana. Se sisältää tehokkaan, kasviperäisen proteiiniyhdisteen, joka vahvistaa ja uudelleen rakentaa hiuksia.
40,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
45,00 €
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
45,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä! Kiinnitetty kampaus tai esimerkiksi hiukset osittain auki, esimerkiksi kaason kampaus tai vanhojen tanssikampaus. Ei sisällä pesua eikä koekampausta.
95,00 €
Hääkampaus
Tärkeään päivääsi kruunu hiuksillesi! Sisältää koetyön 30min
145,00 €
Koekampaus
Juhlakampauksesi suunnitteluaika, jossa käydään läpi toiveet ja tulevan kampauksen lopputulos, mutta ei tehdä viimeisteltyä lopputulosta.
30,00 €
Hääkampaus ilman koetyötä
115,00 €
HiustenpidennyksetHinta alk.
Hiusten pidennyskonsultaatio
Ilmainen 15 minuutin pidennyskonsultaatio hiustenpidennystä/tuuhennusta suunnittelevalle asiakkaalle. Konsultaatio ei velvoita asiakasta mihinkään. Voit rohkeasti kysyä vapaita konsultaatioaikoja myös soittamalla tai sähköpostitse, jos ajanvarauksessa ei näy vapaita aikoja tarpeeksi pian. Jos asiakas jättää tulematta varattuun konsultaatioon, laskutamme varauksesta 20€.
0,00 €
Hiustenpidennys
Mago-, teippi- ja sinettipidennykset. Ajanvaraukset soittamalla tai asioimalla liikkeessämme.
0,00 €
Pidennysten poisto 60min
Mago-, teippi- tai sinettihiustenpidennysten poisto. Tuntiveloitus 70€.
70,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja Leikkaus (lyhyet hiukset)
Permanentti ja leikkaus, niskahiukset leukalinjan yläpuolella. Sisältää pesun.
130,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
20,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
32,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €